shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal : 0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

This is a single blog caption

El truc de 25 segons per a medicaments falsos

El truc de 25 segons per a medicaments falsos

Imatge Heu tingut la temptació de comprar els vostres medicaments a una farmàcia en línia o a un altre lloc? Podeu protegir -vos a vosaltres mateixos i a la vostra llar al ser prudent quan compreu medicaments en línia. Alguns llocs web de farmàcia operen legalment i proporcionen comoditat, privadesa personal, estalvi de despeses i garanties per comprar medicaments. No tots els llocs web són iguals.

La FDA alerta que hi ha moltes farmàcies en línia perilloses que asseguren vendre medicaments amb recepta a preus profundament assequibles, sovint sense necessitat de recepta mèdica. Aquestes botigues de medicaments basades a Internet venen freqüentment medicaments no aprovats, falsos o no segurs fora de les garanties seguides de farmàcies amb llicència. Nombroses botigues de medicaments en línia arriscades utilitzen “botigues” falses per imitar farmàcies certificades o per fer -vos pensar que els seus medicaments provenen de nacions amb altes normes de seguretat.

El de Nou Mèxic RLD – Farmacy FAQS

Aquests medicaments poden ser falsos, acabats o perillosos per a vosaltres i la vostra llar. Com es pot saber si una farmàcia en línia funciona legalment? La pàgina RX de la FDA’s Be, Safe, RX té recursos i eines per ajudar -vos a prendre decisions més segures i educades quan compreu medicaments amb recepta en línia.

No estan acreditats a la U.S. i per la vostra junta estatal de farmàcia. No tingueu un farmacèutic amb llicència al personal per respondre a les vostres preguntes. Envieu una medicació que sembli diferent del que obteniu a la vostra farmàcia habitual o que apareix en els envasos de productes trencats, perjudicats, en un idioma estranger, no tenen data de caducitat o s’acaba.

Les millors farmàcies en línia de maig de 2023 per a maniquins

Cobrar -vos pels productes que mai heu comprat ni rebut. No subministreu proteccions compostes clares dels vostres detalls personals i financers. Oferiu la vostra informació a altres llocs web. Aquestes farmàcies sovint venen medicaments que poden ser perillosos, ja que poden: tenir massa o massa poc del component actiu que necessiteu per tractar la vostra malaltia o condició.

Incloeu els ingredients actius equivocats o altres substàncies nocives. L’ingredient actiu d’un element de drogues aprovat és el que fa que el medicament sigui eficient per a la https://catalunyafarm.com/vidalista-online/ malaltia o la condició que estigui previst tractar. Si un medicament té components actius desconeguts, pot no tenir l’impacte desitjat, podria tenir una interacció inesperada amb altres medicaments que preneu, podria desencadenar efectes adversos perillosos o pot desencadenar altres malalties greus, com ara reaccions al·lèrgiques greus.

Es van revelar els fets sobre consells sobre seguretat per comprar medicaments amb recepta en línia

Hi ha mètodes que podeu reconèixer una farmàcia en línia segura. Aquestes farmàcies: requereixen constantment la recepta d’un professional mèdic. Oferiu una adreça física i un número de telèfon a la U.S. Feu que un farmacèutic certificat al personal respongui a les vostres preocupacions. Tenen llicència amb un consell estatal de farmàcia. Una altra manera d’ajudar a garantir que utilitzeu una botiga de drogues en línia segura i legal és comprovar la llicència de la farmàcia a la base de dades de llicències de la Junta de Farmàcia de l’estat mitjançant l’eina d’ubicació del lloc RX de la FDA, segur, RX.

La compra de medicaments en línia pot semblar pràctic i de baix cost, però podríeu posar la vostra salut a l’amenaça. Si bé hi ha farmàcies en línia legítimes, també n’hi ha que poden funcionar il·legalment. Alguns llocs de farmàcia poden semblar fiables quan no ho són. Cal comprovar constantment que certament una farmàcia en línia sigui genuïna.

No es coneixen fets sobre farmàcies en línia il·legals

El 74% dels llocs web canadencs font medicaments de més enllà del Canadà. Si compreu medicaments a una farmàcia en línia enganyosa, és possible que poseu la vostra salut en perill: podeu acabar amb un medicament que conté components equivocats o nocius o sense ingredients actius medicinals. La vostra condició pot seguir sent exactament la mateixa o pot empitjorar.

Apri chat
1
Serve aiuto?
Gioielleria De Meo
Ciao! Ti diamo il benvenuto 🙂
In cosa possiamo esserti utile?